Contact

Kleinschalig onderhoud

Alle denkbare onderhoudswerkzaamheden in of om uw huis of bedrijfspand, valt binnen de vakbekwaamheid en kwaliteitswerkzaamheden van ons bedrijf.
Projecten

Enkele kleinschalige onderhoudswerkzaamheden die binnen de expertise van ons bedrijf vallen

Dan is Doen Bouw & Onderhoud betrokken vanaf de eerste paal tot en met de stoffering. Alle voorkomende werkzaamheden welke hiertussen vallen, worden begeleid en uitgevoerd. Hierin staan uw wensen en behoeften altijd centraal.

Enkele nieuwbouwwerkzaamheden die binnen de expertise van ons bedrijf vallen:
Tuinwerkzaamheden (Plaatsen van schuttingen, Plaatsen van vlonders, Straatwerk
Vervanging van sloten
Vervanging van kranen
Parket leggen
Sauswerkzaamheden
Bekijk meer

Voorbeeld van kleinschalig onderhoud aan de tuin

Bovenstaande werkzaamheden zijn slechts een aantal voorbeelden van wat wij als bedrijf doen en kunnen

Dienen zich andere verbouwwerkzaamheden aan ten behoeve van uw woning/bedrijfspand? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden hieromtrent.

Heeft u plannen om een van bovenstaande werkzaamheden te laten uitvoeren of heeft u een hele andere wens? Geef het uit handen en bel voor een afspraak. Tijdens een werkoverleg/werkbespreking op de gewenste locatie, worden uw wensen en behoeften besproken en zal het werk worden opgenomen. Indien gewenst ontvangt u na deze afspraak een vrijblijvende offerte, welke na aanlevering indien gewenst, kan worden besproken. Na akkoord op de opgestelde offerte, worden er nadere afspraken gemaakt aangaande onder andere de datum waarop de eerste werkzaamheden zullen worden verricht.
Bekijk meer

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

©2023 Doen Bouw & Onderhoud
chevron-down