Contact

Renovatie

Bent u van plan om uw woning en/of bedrijfspand gedeeltelijk te vernieuwen of is deze aan verbetering toe door wat voor reden dan ook? Twijfel niet en neem contact met ons op. De werkzaamheden welke vallen onder onderhoud en renovatie zijn nauw met elkaar verbonden. Het verschil ten aanzien van onderhoud, is dat bij renovatie uw woning/bedrijfspand compleet wordt vernieuwd en/of naar uw wensen, wordt vergroot.

Enkele renovatiewerkzaamheden die binnen de expertise van ons bedrijf vallen:

Het renoveren van uw badkamer;
Het renoveren van uw toilet;
Het renoveren van uw keuken;
Het renoveren van uw zolder;
Het renoveren van uw dakkapel;
Het, breed genomen, renoveren van uw woning of bedrijfspand en alles wat daarbij komt kijken.
Contact

Bovenstaande werkzaamheden zijn slechts een aantal voorbeelden van wat wij als bedrijf doen en kunnen

Dienen zich andere verbouwwerkzaamheden aan ten behoeve van uw woning/bedrijfspand? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden hieromtrent.

Heeft u plannen om een van bovenstaande werkzaamheden te laten uitvoeren of heeft u een hele andere wens? Geef het uit handen en bel voor een afspraak. Tijdens een werkoverleg/werkbespreking op de gewenste locatie, worden uw wensen en behoeften besproken en zal het werk worden opgenomen. Indien gewenst ontvangt u na deze afspraak een vrijblijvende offerte, welke na aanlevering indien gewenst, kan worden besproken. Na akkoord op de opgestelde offerte, worden er nadere afspraken gemaakt aangaande onder andere de datum waarop de eerste werkzaamheden zullen worden verricht.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

©2023 Doen Bouw & Onderhoud
chevron-down