Contact

Bouw & Onderhoud
doen wij 
in duizendvoud.

Mijn naam is Daan Happel. In 2007 ben ik - nadat ik twee jaar werkzaam ben geweest als uitvoerder voor een werkgever - voor mijzelf begonnen en daar ontstond Doen Bouw & Onderhoud. De naam zegt het al: 'Doen' oftewel 'Aanpakken'. Het betreft een allround aannemersbedrijf, welke nergens voor terugdeinst en werkzaamheden verricht als:
Garantie

Over ons

Ons bedrijf ontvangt de opdracht en u kunt er zeker van zijn dat uw aanvraag door vakmensen in behandeling wordt genomen en wordt uitgevoerd. Doen Bouw & Onderhoud is een eenmanszaak. Wanneer ondersteuning en/of extra mankracht nodig is, wordt er gewerkt met een vast team van vakmensen. Daarnaast wordt er gewerkt met vaste leveranciers. Dit zorgt voor continuïteit in, en kwaliteit van het werk, wat bij Doen Bouw & Onderhoud hoog in het vaandel staat.

U als klant staat binnen ons bedrijf, altijd centraal. Uw wensen en behoeften, zullen worden gehoord en naar onze expertise worden uitgevoerd. Het leveren van maatwerk wordt hierdoor gewaarborgd, wat strookt met de kenmerken van ons bedrijf.

Naast het werk op locatie, wordt veel voorbereidend werk verricht in de werkplaats. Dit met als doel dat er op het betreffende project snel gewerkt kan worden bij u thuis of uw bedrijfspand. Deze voorbereidende werkzaamheden kunnen bestaan uit het maken van kozijnen, deuren en/of ramen.
Bekijk meer

Onze diensten

Nieuwbouw

Verbouwing &
Renovatie

Onderhoud

Kleinschalig 
 onderhoud

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

┬ę2023 Doen Bouw & Onderhoud
chevron-down